Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

VICHY,MY LOVE..!!!

Γεια σας beauty girls!!Τι κάνετε??
Σήμερα θα σας μιλήσω για δυο αγαπημένα μου προιόντα,των οποίων ο συνδυασμός προσφέρει φανταστικό αποτέλεσμα!!Ας δούμε λοιπόν σε ποια αναφέρομαι...!
Και τα δύο προιόντα είναι της εταιρείας VICHY και ανήκουν στην σειρά IDEALIA,η οποία βελτιώνει την ποιότητα της επιδερμίδας,τον χρωματικό τόνο,τους πόρους και τις πρώτες ρυτιδούλες!




Ας ξεκινήσω από τον ορό...!!

Η αποκλειστική σύνθεση του IDEALIA LIFE SERUM με LR2412 + LHA επανορθώνει και προστατεύει την επιδερμίδα από τα ορατά σημάδια του καθημερινού τρόπου ζωής.Το LR2412, είναι ένα πατενταρισμένο μόριο φυτικής προέλευσης με πολύ ισχυρή αντιγηραντική δράση. Επιταχύνει την αποκατάσταση της επιδερμίδας στο βάθος και ενισχύει την αυτοπροστασία της. Το LHA, προσφέρει επιφανειακή απολέπιση και ανανέωση της επιδερμίδας. Μαζί ενεργούν αποτελεσματικά ακόμη και σε επιδερμίδες γυναικών υπερβολικά εκτεθειμένες:
-Στην ατμοσφαιρική ρύπανση και τον καπνό από τα τσιγάρα
-Στην έκθεση στον ήλιο
-Στην κούραση και το στρές
-Στη μη ισορροπημένη διατροφή



 Στη δική μου επιδερμίδα λειτούργησε από την πρώτη κιόλας εβδομάδα,κάνοντας το δέρμα μου απαλό,αλλά και πιο ξεκούραστο,παρά την επιβαρυμένη καθημερινότητα μου.Το δέρμα μου,αν και λιπαρό,τον απορροφά γρήγορα.Σε εμένα λειτουργεί και ως primer,καθώς μου απαλύνει τις κοκκινίλες και μου συρρικνώνει καθε ανοιχτό πόρο.Τον χρησιμοποιώ κάθε βραδυ,μετά από τον καθαρισμό,την τόνωση και πριν από την κρέμα νύχτας σε πρόσωπο και λαιμό με κυκλικές και ανοδικές κινήσεις.
 Η υφή του,λεπτόρευστη και το χρώμα του πολύ απαλό ροζάκι με μικρές περλίτσες που αφήνουν μια ανεπαίσθητη λάμψη στο δέρμα.Ακόμα και μετά από ώρες το δέρμα παραμένει ενυδατωμένο και φρέσκο.

Επιπλέον είναι θετικό ότι έχει αντλία κι έτσι το προιόν δεν ''σπαταλειέται''.Με μία πιέση,έχετε ακριβώς μια '''δόση''προιόντος.


Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας,καθώς είναι εμπλουτισμένο με το καταπραϋντικό και αναζωογονητικό ιαματικό νερό της Vichy.
To IDEALIA LIFE SERUM βασίζεται σε υποαλλεργική φόρμουλα, χωρίς paraben.Η τιμή του κυμαίνεται γύρω στα 25ευρώ,στα ηλεκτρονικά φαρμακεία.

******************************************************************************

Ας περάσουμε τώρα στην κρέμα της ίδιας σειράς,η οποία περιέχει ένα σπάνιο φυσικό συνδυασμό ΑΗΑ + Βιταμινών + Πολυφαινολών που δρα σε κάθε στιβάδα της επιδερμίδας,εμπλουτισμένη με Κομπούχα.

Είναι κατάλληλη για όλες τις επιδερμίδες και δεν περιέχει paraben.Περιέχει καταπραϋντικό και τονωτικό Ιαματικό Νερό της Vichy.Προσφέρει λείνση και λάμψη στην επιδερμίδα ενώ δίνει ταυτόχονα και μια φρεσκάδα-ξεκούραση.
Η ελαφριά υφή σε ροζ απόχρωση χαρίζει άμεσα στην επιδερμίδα λάμψη υγείας.Κυκλοφορεί σε 2 εκδοχές,μία για ξηρές και μια για μεικτές-κανονικές επιδερμίδες.Μετά από ένα μήνα χρήσης παρατηρώ την επιδερμίδα μου να λάμπει,αλλα και τους πόρους μου να έχουν συρρικνωθεί.Η τιμή της ανέρχεται στα 18-20ευρώ.




Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο προιόν IDEALIA?Θα χαρώ να ακούσω τις απόψεις σας..!!


....kisses,Danah.

4 σχόλια:

  1. Μου αρέσουν πολύ οι συγκεκριμένες συσκευασίες! Έχω ένα δειγματακι από τον ορό , οπότε θα δοκιμάσω και εγώ! Φιλάκια Πολλάαααααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναιιι ειναι πολυ girlie!!να τον δοκιμασεις,θα ενθουσιαστεις!!φιλακιααα!

      Διαγραφή
  2. Τα αγαπώ και τα δύο!! Όσο για το χρώμα και τη μυρωδιά, μου φτιάχνουν το κέφι κάθε φορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι ναι ακριβως ετσι..!!και μυρωδια και αποτελεσματικοτητα <3

      Διαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις