Σάββατο 19 Απριλίου 2014

BASE SHADOW ISSUE

..Καλησπέρα σας,κορίτσιααα!!Ελπίζω όλες να είστε καλά και να ξεκουράζεστε..Σήμερα λοιπόν θα σας ενημερώσω για ένα προιόν το οποίο με έχει εντυπωσιάσει!Πρόκειται,για μια βάση σκιάς(eye primer)από την εταιρεία AVON.
  
        
  ..το βαζάκι του είναι γυάλινο και βολικό για κάθε νεσεσέρ!Φαίνεται μικρούλη,καθώς περιέχει 3γραμμάρια..!!                                     
..το χρώμα που επέλεξα είναι το light beige και καλύπτει απόλυτα κάθε μικρή μου φλεβούλα και κάθε κοκκινίλα που τυχον έχω στα βλέφαρά μου.Δεν είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζω βάση για σκιά και έτσι μπορώ να έχω αντικειμενική άποψη.Χρειάζεται λίγη ποσότητα και γρήγορη εφαρμογή,καθώς στεγνώνει εύκολα.Η αλήθεια είναι πως βοηθά την σκιά(ανεξάρτητα την ποιότητα της)να παραμείνει στην θεση της για ώώρες και βελτιώνει την έντασή της,δηλαδή τον τρόπο με τον οποίο ''γράφει''μια σκιά,όπως λέμε!Δεν κάνει τα αντιαισθητικά μαζέματα,στο άνω βλέφαρο που όλες μας αντιπαθούμε.Σε εμένα προσωπικά,αν και έχω λιπαρά βλέφαρα,διατηρείται το αποτέλεσμα,όλη τη νυχτα,χωρίς η σκιά να τρέξει ή να σπάσει ή να αλλοιωθεί η έντασή της.Είναι το τρίτο βαζάκι που χρησιμοποιώ και η αλήθεια είναι πως θα δυσκολευτώ να εμπιστευτώ πλέον κάποιο άλλο.


..η υφή του,είναι ελάχιστα παχύρευστη,αλλά αυτό χρησιμεύει και στην κάλυψη την οποία προσφέρει.Η τιμή του(η αρχική)είναι γύρω στα 10ευρώ,αλλά με τις διάφορες προσφορές που ισχύουν σε κάθε καμπάνια,μπορείτε να την πετύχετε και με 3-4 ευρώ.

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο αντίστοιχο προιόν??Περιμένω με ανυπομονησία τα σχόλια σας!!
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ..
                                                     

                                           ....love and kisses....




4 σχόλια:

  1. ενδιαφερον φαινεται..εγω δεν χρησιμοποιω συχνα σκιες και δεν το ψαχνω ιδιαιτερα με τις βασεις ματιων..πολυ ωραιες φωτογραφιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ααα και εγω το έχω πάρει και μαρεσει πολύυυυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις