Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

*..I'm just a glow-girl..*

Καλημέρα σας κορίτσιαααα..!!Τι κάνετε??Τι όμορφο να σε ξυπνάει ο courier και να παραλαμβάνεις έναν μικρό κόσμο ομορφιάς!Σήμερα,θα σας μιλήσω για ένα μικρό δωράκι που επιλέγω κάθε μήνα να προσφέρω στον εαυτό μου και δεν είναι άλλο από το...
..GLOWBOX λοιπόν,το ''μαγικό κουτάκι''!Το GLOWBOX,με απλά λόγια,είναι μια ελληνική συνδρομητική υπηρεσία που φροντίζει κάθε μήνα να λαμβάνεις ένα κουτάκι με 5-7 προιόντα,διαφορετικά κάθε φορά σε travel ή και full size,προσαρμοσμένα στις δικές σου ανάγκες,καθώς στο επίσημο site τους,μπορείς να συμπληρώσεις ένα ερωτηματολόγιο με τις δικές σου ανάγκες και προτιμήσεις.Επιπλέον,διαθέτει και e-shop απ'όπου μπορείς να αγοράσεις κάτι που είχες την δυνατότητα να δοκιμάσεις σε δειγματάκι και προστέθηκε στη wishlist σου ή να ανακαλύψεις νέες εταιρείες και προιόντα!Μπορείς να μάθεις περισσότερες πληροφορίες εδώ
 
..Ας δούμε τώρα το περιεχόμενο του δικού μου λαμπερού κουτιού για τον μήνα Απρίλιο!
Ανοιγοντάς το,αντικρίζεις μια καρτούλα,η οποία από μπροστά έχει πάντα μία θερμή υποδοχή για τον μήνα που διανύουμε,ή μια ευχούλα αν πρόκειται για εορταστική περίοδο!Από την πίσω πλευρά,αναφέρεται στο κάθε προιόν ξεχωριστά,στον τρόπο εφαρμογής του,στην full size τιμή του και στο μέρος από όπου μπορείς να το προμηθευτείς!






 Αυτή τη φορά είχα 5 προιόντα travel size!

-I LOVE..VANILLA AND ALMOND BATH&SHOWER CREME(60ML)
-I LOVE...VANILLA AND ALMOND BODY LOTION(60ML)
..τα οποία μυρίζουν έντονα πικραμύγδαλο,αλλά ταυτόχρονα και βανίλια,συνδυασμός που με στέλνει στον παράδεισο!Έχουν αναζωογονητική,ενυδατική,απαλυντική δράση και αποστολή τους είναι να σε χαλαρώσουν μετά από μια δύσκολη μέρα..!


 -URBAN VEDA RADIANCE EXFOLIATING FACIAL POLISH(20ML)
-URBAN VEDA RADIANCE DAY CREAM(10ML)
..μια εταιρεία που λέει όχι σε SLS,PARABENS,GM INGREDIENTS,αλλά χρησιμοποιεί βότανα και κουρκουμά και δεν δοκιμαζει τα προιόντα της σε ζωάκια(thanks God!!)Επίσης,μυρίζουν σαν ακριβό και φινετσάτο άρωμα!Ανυπομονώ να τα δοκιμάσω!!



..Και τέλος,
 -APIVITA SUNCARE,ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΕΛΑΦΡΙΑΣ ΥΦΗΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ SPF30
..ένα λατρεμένο προιον από την αγαπημένη μου εταιρεία,με πολλά οφέλη,δηλ. και κάλυψη και δείκτη προστασίας 30 και 83% φυσικα συστατικά!!





..Αυτά λοιπόν από εμένα..!!Ελπίζω να σας φανηκε χρήσιμο το post!Μέχρι την επόμενη ανάρτηση,be..beauty-full <3


6 σχόλια:

  1. ολα πολυ ομορφα!! με γεια σου καρδουλα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλές δοκιμές φίλη μου! να τα χαρείς όλα! την κρεμα της apivita την είχα και εγω απο το πρώτο κουτί του glowbox αλλά δυστυχώς δεν μου ταίριαξε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστω φιλεναδιτσα μου!!χμμμ θα την δοκιμασω και θα σου πω!!ελπιζω να μου στρωσει καλα!!

      Διαγραφή
  3. Μου αρεσε πολύ το συγκεκριμένο κουτάκι:)) Πολύ επιτυχημένες οι επιλογές των προιόντων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι οντως κι εγω εμεινα πολυ ικανοποιημενη με ολα!!ευχομαι και τα καλοκαιρινα κουτακια να ειναι το ιδιο τελεια και χρησιμα!!

      Διαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις