Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

in love with...infallible!

Καλησπέρα σας,κορίτσια!!Τι κάνετε??Ελπίζω να ξεκουράζεστε και να περνάτε όμορφες οικογενειακές στιγμές,αυτές τις Άγιες ημέρες!!Σήμερα λοιπόν,θα σας μιλήσω για ένα προιόν που με ενθουσίασε πολύ,αν και δεν είχα τόσες πολλές προσδοκίες από αυτό.
Αναφέρομαι στο....

... Infallible 24H Stay Fresh foundation,από την L'OREAL PARIS,το οποίο δεν μεταφέρεται στα ρούχα μόλις στεγνώσει,καλύπτει άψογα κοκκινίλες,μικρά σπυράκια,αλλά και μαύρους κύκλους,κάτι που προσωπικά με άφησε άφωνη!Επιπλέον,έχει δείκτη προστασίας 18,οπότε μπορείτε να το φορέσετε μέρα-νύχτα,χωρίς να φοβάστε για τις βλαβερές συνέπειες που έχει ο ήλιος στο δέρμα μας.Υπόσχεται να μην αφήσει τη λιπαρότητα να εμφανιστεί και να προσφέρει ένα ματ αλλά όχι αντιαισθητικό αποτελέσμα,μάσκας,όπως το λέω εγώ.Η αλήθεια είναι πως στο δικό μου υπερβολικά λιπαρό δέρμα,απλώνεται πανεύκολα είτε με πινέλο είτε με τα δάχτυλα και μου προσφέρει υψηλή κάλυψη και ένα ημι-ματ αποτέλεσμα,το οποίο φροντίζω να φρεσκάρω με την αντίστοιχη πούδρα κατα τη διάρκεια της ημέρας.Παρόλα αυτά,το make up,δεν σπάει,δεν αλλοιώνεται,δεν ''τρέχει'' για ώώώρες,ακόμα κι αν η μερα σας είναι δύσκολη και απαιτητική!








 Διατίθεται σε 8 διαφορετικές αποχρώσεις και μπορεί να ικανοποιήσει κάθε τόνο επιδεμίδας.Η δική μου είναι η 200 ''golden sand''!







 Η συσκευασία του είναι γυάλινη και κομψή.Aκόμη ένα θετικό του,είναι ότι έχει αντλία,οπότε κατά τη χρήση του,δεν θα λερωθείτε και θα χρησιμοποιήσετε ακριβώς όσο χρειάζεται για μία στρωση.Βεβαια,μπορείτε να το ''χτίσετε''με ακόμη μια,ανάλογα με το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.!






 Η υφή του δεν είναι ούτε πολύ λεπτόρευστη,ούτε παχύρεστη όμως.Αφήνει ένα ''πέπλο'' απαλότητας στην επιδερμίδα.Mετά την εφαρμογή του,η επιδερμίδα συνεχίζει να ενυδατώνεται,χάρη στο υαλουρονικό οξύ που περιέχει!





       

         ...Αυτά από εμένα κορίτσια!Εσείς έχετε δοκιμάσει αυτό το προιόν?Θα χαρώ να ακούσω τις απόψεις σας!!Καλό σας απόγευμα και φιλιά πολλά!!

9 σχόλια:

  1. τιμήηηη? ξέρεις οτι έχω και εγώ λιπαρό δέρμα και ακούγεται τέλειοοο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χμμμ το ειχα παρει με την εκπτωση μολις πρωτοβγηκε γυρω στα 12-14ευρω!!
      ναι ειναι αρκετα καλο για εμας!!

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίο review. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά απο όσα περιγράψεις θα θέλα να το δοκιμάσω ακούγεται πολύ καλό :) xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. NAIII!!ειναι πολύ καλό!!να το δοκιμασεις και να μου πεις εντυπωσεις!!σε ευχαριστω πολύ κοπέλα μου!!

      Διαγραφή
  4. θελω να το δοκιμασω αλλα μου φαινεται πολυ ακριβο για drugstore..ισως αν το βρω σε προσφορα να το χτυπησω..καλη αρχη στο μπλογκ σου..μολις εγινα μελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι λιγο ακριβο,για τέτοια κατηγορία,όντως!Κι εγω σε προσφορα το πέτυχα και είπα να του δωσω μια ευκαιρια κι ευτυχως δεν με απογοήτευσε!!σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!!να'σαι καλα!!

      Διαγραφή
  5. Απ'οσα εχω διαβασει μαρεσει παρααα πολυυυ ...αλλα διστάζω επειδη εχει SPF και οπως ολες ξερουμε οτι σε φωτο με φλας οταν βγαζει καποια φαινεται και λευκο και παρα πολυ λαμπερο.... και εγω ειμαι μανικαη με τις φωτογραφιες ....ειχες σε αυτο το θεμα καμια εμπειρια ... ??? ή δν υπαρχει τετοιο προβλημα ...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχεις δικιο σε αυτο που λες,καθως σχεδον ολα οσα περιεχουν αντιλιακη προστασια,μας κανουν να φαινομαστε σαν φαντασματα!!το φοραω συνεχως και η αληθεια ειναι οτι δεν εχω αντιμετωπισει καποιο τετοιο θεματακι!!ισως να σεταρεται καλα με την πουδρα!!

      Διαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις