Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

~~A LITTLE BIT OF MY SUMMER ESSENTIALS~~

Καλημέρα σας,κορίτσια μου!!Καλό μήνα και καλά μπανάκια..


Ο Ιούλιος είναι ο μήνας της άδειας,των διακοπών και της θάλασσας/πισίνας.Σίγουρα κι εσύ όλο και κάποιο ταξιδάκι,θα ετοιμάζεις,όπως κι εγώ,κι έτσι θα σου δείξω 2 επιλογές μου,από το ηλεκτρονικό φαρμακείο ''ο φαρμακοποιός μου΄΄ που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη..





Το πακετάκι μου,ήρθε σε 2 μερούλες,άθικτο!Γενικά,είμαι ικανοποιημένη από αυτό το φαρμακείο και έχω αγοράσει και άλλα καλούδια παλιότερα!Έτσι,μόλις είδα την προσφορά σε αυτά τα πραγματάκια που ήθελα,καταλαβαίνετε πως δεν γινόταν να ανισταθώ!






Και μόνο η όψη αυτού του υπέροχου ορού,σε προκαλεί να την ερωτευτείς!Έχει αυτό το μπλε της θάλασσας ανακατεμένο με το γαλάζιο του ουρανού..

Πρόκειται για τον πρώτο δραστικό αντιγηραντικό και αναζωογονητικό ορό, εμπλουτισμένο με εκχύλισμα από μπλε μικροφύκι και καθαρό υαλουρονικό οξύ.Λίγες δροσερές σταγόνες(αφού τον διατηρήσεις στο ψυγείο,για μεγαλύτερα αποτελέσματα)του βελούδινου και λεπτόρευστου(όσο πρέπει)αυτού ορού,αρκούν για να μετατρέψουν την ιεροτελεστία ομορφιάς μετά τον ήλιο σε μία πράξη βαθιάς επανόρθωσης και ενυδάτωσης.
Η αντηλιακή σειρά Sunific της Lierac,κέρδισε το βραβείο υπεροχής PRIX D'EXCELLENCE DE LA BEAUTE 2013 του Marie Claire.Στοχεύει βαθιά στο DNA των κυττάρων και επανορθώνει τα σημάδια της γήρανσης που προκαλούνται από τον ήλιο:Ρυτίδες,καφέ κηλίδες,αφυδάτωση,δυσχρωμίες.Καταπραύνει την επιδερμίδα και παίρνει μακριά το αίσθημα καύσου και την ''κουρασμένη''όψη που της προκαλεί η καθημερινή έκθεση στον ήλιο..Έχει ένα τόσο καλοκαιρινό και ευχάριστο άρωμα,σαν πραγματικό άρωμα,που σε μεταφέρει σε μαγευτικές παραλίες..Περιέχει:Εκχύλισμα μιμόζας (mimosa tenuiflora)για τριπλή δράση αναγέννησης,επανόρθωσης και επούλωσης και λάδι καρύδας,καλέντουλα και φυτική γλυκερίνη 5%,για βαθιά ενυδάτωση και επανόρθωση.Το πιο σημαντικό,τέλος είναι το ότι δεν περιέχει parabens.Εγώ,το χρησιμοποιώ κάθε βράδυ σε πρόσωπο και ντεκολτέ,μετά τον καθαρισμό και την τόνωση..Έχει δοσομετρητή κι έτσι η εφαρμογή γίνεται πανεύκολα!Η αρχική του τιμή είναι 39ευρώ,αλλά με την προσφορά που είχε τον αγόρασα 24,96.Η ποσότητά του είναι στα 30ml.










Πρόκειται για ένα προστατευτικό λάδι μαλλιών,σε συλλεκτική έκδοση και προσφέρει ''wet look''.Προστατεύει τα μαλλιά από τις βλαβερές επιδράσεις του ήλιου,της θάλασσας,της πισίνας και του χλωρίου.Διατηρεί τη λάμψη των μαλλιών και περιέχει φίλτρο UV.Η φόρμουλα του περιέχει κερί μέλισσας και εκχύλισμα από δενδρολίβανο,βερύκοκο και καλέντουλα. Περιέχει φυσικά και αντιηλιακό φίλτρο.Μπορείς να ψεκάσεις σε μαλλιά στεγνά ή νωπά πριν και κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο.Φυσικά,μόλις βγεις από τη θάλασσα/πισίνα,το ανανεώνεις,όπως και το αντηλιακό σώματος και προσώπου..Τα μαλλιά είναι και αυτά σε ''κρισιμη''κατάσταση,μετά από την καθημερινή πολύωρη έκθεση στον ήλιο και καλό θα ήταν να τα προστατεύεις.Είναι πολύ ανάλαφρη η υφή του και μυρίζει λίγο καλοκαίρι...Είναι στα 100ml και από 13,70,το αγόρασα 8,77 και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένη.



Αυτό ήταν ένα δείγμα από τα summer essentials μου..Εσύ,τι δεν αποχωρίζεσαι το καλοκαίρι??Ποιο προιόν κάνει θαύματα για μετά τον ήλιο??Ανυπομονώ για τα σχόλιά σας...
                               ΦΙΛΑΚΙΑ,ΔΑΝΑΗ
























5 σχόλια:

  1. Το λατρεύω το serum της Lierac, πολύ καλές επιλογές! φιλια!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου αρέσει πολύ η συσκευασία του λαδιού μαλλιών με την ψάθα, είναι τόσο καλοκαιρινή!! Αχ, μου έλειψε το καλοκαίρι! Θα χαρώ να επισκεφθείς και το δικό μου blog irenesworld.squarespace.com!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις