Κυριακή 4 Μαΐου 2014

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΡΙΛΙΟΥ..!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑ..!!


...............ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ Σ/Κ..!!

Αποφασίσαμε λοιπόν με την πολυαγαπημένη μου φίλη Ζένια(που μπορείς να την βρεις  ΕΔΩ και να απολαύσεις τα θέματα της σελίδας της)να σας κανουμε ένα collab post,για τα αγαπημένα μας προιόντα,του μήνα Απρίλη!Εκείνη ανέλαβε την κατηγορία του μακιγιάζ κι εγω τα προιόντα περιποίησης σώματος,προσώπου και μαλλιών!







 

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ
Το μαγικό λαδάκι από την ΚERASTASE συντρόφευε τα μαλλάκια μου όλο τον μήνα.Αποτελείται από ένα συνδυασμό 4 πολύτιμων ελαίων-πρακάξι,καλαμπόκι,αργανιά,καμέλια-και προσφέρει μοναδική θρέψη,λάμψη και απαλότητα.Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών και δεν τα λαδώνει/βαραίνει.Επίσης,το άρωμα του με ταξιδεύει σε ''μαγικα μέρη''..!!








 
ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΧΕΙΛΙΩΝ
Tο lip Butter της LIPOSAN με vanilla&macadamia,ενυδάτωνε κάθε βράδυ τα χείλη μου,εισικά μετά από την χρήση των διάφορων ματ κραγιον που επέλεγα.Η απολαυστική σύνθεση του,περιποιείται τα
χείλη και τα ανακουφίζει από την ξηρότητα και τα σκασίματα.Το αρωμα του είναι απίθανο!Μυρίζει σαν φρεσκοψημένο κέικ βανίλιας!Απλώνεται στα χείλη με το δάχτυλο κι έτσι βοηθά στον έλεγχο της ποσότητας προϊόντος.







ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΧΙΩΝ
Βρίσκομαι πάντα σε αναζήτηση μιας καλής βάσης νυχιών,όπως και πολλές από εσάς.Μετά από αρκετό καιρό χρήση όμως,της βάσης ΟXYGEN OPTI GROW του TOMMY G.,παρατήτησα πως όντως κάνει αυτό που υπόσχεται,μεγαλώνοντας τα νύχια πιο γρήγορα από το φυσιολογικό ρυθμό τους.Επιπλέον,τα βοήθησε να μην σπάνε και να μην ξεφλουδίζουν,γεγονός που με οδήγησε στο να γίνει το νέο μου αγαπημένο.





 



 ΠΕΡΙΠΟΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
Το BEAUTY ELIXIR της CAUDALI'E,με βοήθησε στην τόνωση,αλλά και την λάμψη του προσώπου μου.Είναι σε μορφή σπρέι με δυνατή φυτική μυρωδιά,καθώς περιέχει σταφύλι,άνθη πορτοκαλιάς,τριαντάφυλλο,βάλσαμο μέντας και δεντρολίβανο.Ισχυρίζεται ότι λειαίνει τις λεπτές γραμμές,συσφίγγει τους πόρους και προσφέρει άμεση λάμψη στην επιδερμίδα.Η αλήθεια είναι πως παρατηρώ το δέρμα μου να λάμπει,αλλά και κάποια σημαδάκια από ακμή να υποχωρουν.Θα συνεχίσω να το χρησιμoποιώ και θα επανέλθω με αναλυτικό review.












ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ
Σημαντικό ρόλο πριν την ενυδάτωση του δέρματος μας,έχει η απολέπιση.Απομακρύνοντας τα νεκρά κύταρρα και τους ρύπους,αφήνουμε τους πόρους μας να ''αναπνεύσουν'',ώστε να απορροφήσουν καλύτερα την ενυδατική μας η κάποια θεραπεία.Σε αυτό,με βοήθησε το BODY SCRUB με σοκολάτα από την εταιρεία AVON.Μυρίζει κυριολεκτικά παγωτό σοκολάτα,καθαρίζει καλά το δέρμα και έχει παχύρεστη σύνθεση με μικρούς κόκκους.Δεν γδαίρνει την επιδερμίδα,αλλά την αφήνει απαλή και πολύ ενυδατωμένη.Το χρησιμοποιώ 2 φορές την εβδομάδα και έχω μείνει ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα.

















ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΑΡΩΜΑ
Ίσως να είναι λίγο βαρύ για άνοιξη,αλλά ταίριαξε απόλυτα με το ph του δέρματος μου.Πρόκειται για το ΜΑNIFESTO του YVES SAINT LAURENT.Στη σύνθεση του περιέχει:περγαμόντο και μαύρα μούρα.Η καρδιά του περιλαμβάνει γιασεμι και κρίνο.Η βάση του είναι ξυλώδης και ελαφρώς ανατολίτικη ,αιχμαλτίζοντας νότες κέδρου,βανίλιας και σπόρου τόνκα.Η διάρκεια του είναι απίστευτα μεγάλη.Αποτελεί τον νεο μου έρωτα!!











Αυτα λοιπόν,ήταν τα αγαπημένα του μήνα Απριλίου..!!
Περιμένω με ανυπομονησία τα σχόλια σας!!
                                                φιλάκια,ΔΑΝΑΗ..!!

10 σχόλια:

  1. το scrub ξέρω ότι είναι τέλειο! αύριο που θα έρθω θέλω οπωσδήποτε να μυρίσω το άρωμααα! φιλάκια αγάπη μουυυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ ωραία αγαπημένα και μένα το liposan αυτό είναι το αγαπημένο μου...

    θα χαρώ πολύ να σε δω και στο δικο μου blog
    http://fay-justbeauty.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραία όλα!! Θα δοκιμάσω το αρωματάκι που προτείνεις γιατί είμαι σε αναζήτηση νέου αρώματος τώρα!!! :) xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχα τα αγαπημένα σου!!Αχ αυτό το άρωμα θέλω τόσο να το δοκιμάσω!Αλλά είπα να τελειώσω πρώτα κάποια άλλα γιατί δεν παλεύεται να πάρω άλλο άρωμα!Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω κοπελα μουυ!!ναι να το δοκιμασεις και να μου πεις!!χαχα,εχεις δικιο,μαζευουμε τοσα αρωματα και παντα θελουμε κι αλλα!! :)

      Διαγραφή
  5. polu wraio to post sou ! exw kai egw to manifesto , to foraw akoma kai kalokairi :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τελεια..!!!τουλαχιστον να μην νιωθω τυψεις που ειναι λιγο βαρυ!!μα δεν ειναι υπεροχο??

      Διαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις